Partners House yuasa

rodge

四季折々の湯浅の海の幸
山の幸につづみ

クラブハウス内のレストランでは、和歌山沿岸の中でも最も味が良いと言われる田村・栖原・
湯浅漁港から届けられる獲れたての新鮮な魚介類や、特産品であるシラス・魚の干物のほか、
地元の果樹園で栽培されている有田みかん・イチゴ、山田山で採れた山菜など地元味覚をふんだんに使ったお料理をお楽しみいただけます。
The restaurants in the clubhouse are Tamura, Suhara,
In addition to freshly caught seafood delivered from Yuasa Fishing Port and dried specialty Shirasu and fish,
You can enjoy dishes using plenty of local flavors such as Arita mandarin oranges and strawberries cultivated in the local orchard, and wild vegetables picked from Yamadayama.

お昼飯

しらす丼セットShirasu Bowl Set

10月
~3月

しらす丼Shirasu Bowl

付け合わせGarnish

椀物Soup

ガパオランチGapao lunch

10月
~3月

ガパオThai stir-fried minced pork with basil

スープSoup

焼き魚ランチGrilled fish

10月
~3月

焼き魚Grilled fish

付け合わせGarnish

椀物Soup

ごはんRice

ご夕飯

すき焼き膳Sukiyaki

10月
~3月

牛肉のすきやきSukiyaki

刺身盛り合わせSashimi

デザートDesert

しゃぶしゃぶ膳Shabushabu

10月
~3月

牛肉のしゃぶしゃぶShabushabu

刺身盛り合わせSashimi

デザートDesert

海鮮鍋膳Seafood pot

10月
~3月

牛肉のすきやきSukiyaki

刺身盛り合わせSashimi

デザートDesert

焼肉膳Yakiniku

10月
~3月

牛焼肉(野菜、海鮮、ソーセージ)Yakiniku

デザートDesert

アラカルト

鮎の天ぷらAyu fish tenpura

太刀魚のお造りSashimi Sword fish

鯵のなめろうPasted horse mackerel

生シラスRaw whitebait